Het Pieterpad 2.0

01-06-2022 | 21:16

Lieve mensen,

vorig jaar het Pieterpad, 500km, 7 dagen, dik 9000 euro. Dank jullie wel!

Ten tijde van het Pieterpad was ons zoontje net geboren, de nachten slecht, liep ik een hernia op, corona maakte het leven voor veel mensen lastiger...en toch, met jullie steun: we hebben er een mooi avontuur van gemaakt.

Nu zijn we een jaar verder en is het Pieterpad avontuur een mooie herinnering geworden voor mij en een blijvende toevoeging aan het leven van veel ouders die met hun kinderen al bij het diagnostisch centrum van Bartimeus langs zijn geweest.

Waarom dit berichtje dan? Om jullie echt nogmaals te danken...en om te melden dat deze actiepagina vanaf vandaag niet meer gebruikt gaat worden....maar...

...voor wie mee wil genieten, het Pieterpad krijgt een vervolg. In 2024 ren ik de Marathon des Sables, of zandmarathon. 250 kilometer door het zuiden van de Marokka, door de Sahara. Bij temperaturen tot 50 graden en met de missie om 100.000 (ja, geen typfout!) op te halen ga ik daar naar toe werken. Ditmaal goed getraind en met een serieus plan. Wil je mee op avontuur? Volg dan de actiepagina van dit avontuur, Pieterpad 2.0, of beter "De Marathon des Sables 2024"

Hoe ziet zoiets er uit? Zo dus, klik hier!

P.S. Jullie mailadressen kopieer ik niet mee, omdat ik vind dat iedereen zelf moet kiezen of zij of hij deze nieuwe actie wil steunen en volgen. Je moet zelf dus je aanmelden, of doneren, of me berichtjes sturen dat ik gek als een deur ben. Wat je het meest toepasselijk vind.

Warme groet (haha, Sahara, snap je hem? Warme groet. Ik vind mezelf grappig.)