Björn van Loon

Ren heel Nederland

Meer informatie
25,00
Steun Radio509 en Ontvang 'De Loser' Voorgelezen door Maarten Wansink! Red Radio509 en krijg 'De Loser' gratis! Doneer minimaal €25 voor dit exclusieve luisterboek, voorgelezen door Maarten Wansink. Duik in het mysterie dat Coen achtervolgt terwijl hij terugkeert naar Nederland vanuit de Filipijnen, op zoek naar antwoorden over een verloren liefde en zijn zoon Rob.
Kies
35,00
Jouw soundtrack op Radio509: Kies je plaat, kies je moment! Doneer €35 en Radio509 draait jouw favoriete plaat op een door jou gekozen moment.
Kies
100,00
Jouw hits, jouw verhaal: Je favoriete plaat en interview, exclusief op Radio509! Doneer €100 en Radio509 draait jouw favoriete plaat + kort interview met jou op een door jou gekozen moment.
Kies
250,00
De persoonlijke radio-ervaring: Doneer €250 en ontvang een 'Meet & Feel' met Bram Lieftinck! Doneer €250 en ontvang een 'Meet & Feel' met onze stationvoice Bram Lieftinck. Hij vertelt je persoonlijk een inspirerend verhaal over radio en de geschiedenis van het medium.
Kies
509,00
Spin je eigen hits: Doneer €509 en heers een uur op Radio509! Doneer €509 en draai een uur lang je favoriete platen op Radio509. Zelf achter de knoppen inclusief technische ondersteuning, je mag echt alles draaien wat je wil. Van pop tot rock en van house tot Nederlandstalig.
Kies
1.000,00
Een week van waardering: Jouw bedrijf of naam in de schijnwerpers op Radio509! Gedurende een hele week zal elke uitzending op Radio509 vergezeld worden van de mededeling "Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:………..". Geef je bedrijf, organisatie of naam een prominente plek op onze zender en toon je steun voor diversiteit in de media. Maak je boodschap gehoord terwijl we samen onze luisteraars verbinden en inspireren.
Kies

Mijn dochtertje is blind vanaf de geboorte. Ik zie iedere dag dat zij vele kleine uitdagingen extra tegenkomt, bovenop wat de leeftijd van 4 jaar al met zich mee brengt. Ik zie ook dat zij volhardend is en niet snel opgeeft. Ze inspireert mij om hetzelfde te doen, doorzetten en niet opgeven. Daarom heb ik besloten om Nederland van Noord naar Zuid te rennen, via het Pieterpad, in een week. Omdat het zo'n enorm eind is maak ik er een sponsoractie van. Het goede doel is het Bartimeusfonds, en het precieze doel is een nieuw diagnostisch centrum voor babies en peuters. Het is erg lastig om een snelle/betrouwbare diagnose te maken bij deze allerkleinsten, terwijl dit heel belangrijk is om medische redenen maar ook voor de ouders, om sneller te accepteren en er voor hun kleintje te kunnen zijn. Ik kan je vertellen dat ik hier alles van weet, zie ook het interview op de site van het Bartimeusfonds.

https://bartimeusfonds.nl/voor-wie/vroege-diagnose-is-echt-nodig/

5
11/12/2021
23:37

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
01/06/2022 | 21:16

Het Pieterpad 2.0

Lieve mensen, vorig jaar het Pieterpad, 500km, 7 dagen, dik 9000 euro. Dank jullie wel! Ten tijde van het Pieterpad was ons zoontje net geboren, de nachten slecht, liep ik een hernia op, corona maakte het leven voor veel mensen lastiger...en toch, met jullie steun: we hebben er een mooi avontuur van gemaakt. Nu zijn we een jaar verder en is het Pieterpad avontuur een mooie herinnering geworden voor mij en een blijvende toevoeging aan het leven van veel ouders die met hun kinderen al bij het diagnostisch centrum van Bartimeus langs zijn geweest. Waarom dit berichtje dan? Om jullie echt nogmaals te danken...en om te melden dat deze actiepagina vanaf vandaag niet meer gebruikt gaat worden....maar... ...voor wie mee wil genieten, het Pieterpad krijgt een vervolg. In 2024 ren ik de Marathon des Sables, of zandmarathon. 250 kilometer door het zuiden van de Marokka, door de Sahara. Bij temperaturen tot 50 graden en met de missie om 100.000 (ja, geen typfout!) op te halen ga ik daar naar toe werken. Ditmaal goed getraind en met een serieus plan. Wil je mee op avontuur? Volg dan de actiepagina van dit avontuur, Pieterpad 2.0, of beter "De Marathon des Sables 2024" Hoe ziet zoiets er uit? Zo dus, klik hier! P.S. Jullie mailadressen kopieer ik niet mee, omdat ik vind dat iedereen zelf moet kiezen of zij of hij deze nieuwe actie wil steunen en volgen. Je moet zelf dus je aanmelden, of doneren, of me berichtjes sturen dat ik gek als een deur ben. Wat je het meest toepasselijk vind. Warme groet (haha, Sahara, snap je hem? Warme groet. Ik vind mezelf grappig.)

100% leven is... alles uit het leven halen wat erin zit, óók als je slechtziend of blind bent. Daar maakt het Bartiméus Fonds maakt zich sterk voor. Doe ook mee: start je eigen actie, of doneer aan de actie van een ander. Dank je wel namens ruim 300.000 mensen met een visuele beperking in ons land!