Ohana(!) want, we zijn allemaal familie.

20-08-2022 | 14:15

De vakantieperiode was voor mijn gezin, maar nu start alles weer op. En daarom deze post tussendoor: we zitten bijna op 1%. Dat is dus gewoon 1000 euro al!

En dit is nog maar het begin. Er gaat veel moois gebeuren rondom deze actie de komende 1.5 a 2 jaar.

Niet in de laatste plaats de Zandmarathon 2024 zelf natuurlijk. Maar ik schrijf er ook een boek over en er gaat nog veel meer via o.a. het BartimeusFonds gebeuren. Daarover echter meer zodra dat meer definitieve vorm krijgt.

Als je sponsort, bedankt, maar als je deze pagina en deze verhalen doorvertelt, nog meer bedankt!

Want behalve geld ophalen is mijn doel ook gewoon dat we meer praten over inclusiviteit, voor blinden, slechtzienden, maar ook voor alle andere mensen. Want allemaal hebben we wel een verhaal en en allemaal komen we obstakels tegen in ons leven. Als we daar samen over praten en elkaar helpen, met een goed gesprek of met sponsorgeld of een schouderklopje, dan worden we daar allemaal rijker van.

En meer gericht op mijn sponsoractie, bij een vroege juiste diagnose is er een veel grotere kans voor visueel beperkte babies en peuters op een inclusief leven, op zelfredzaamheid en op een plekje vinden in ons te gekke wereld.

Liefs,

Björn "de Boomstamman" van Loon (Boomstamman is de superheldennaam die mijn gezin mij gegegeven heeft. Funfact, mijn zoontje van 1.5 jaar noemen we Boomstronkboy, de altijd trouwe sidekick van Boomstamman!)

Dochter Maja luistert naar haar broertje en geniet van zijn gepiep. (2021)

#vroegdiagnostiek #bartimeusfonds #bartimeus #inclusiviteit #ohana #100procentleven #marathondessables #zandmarathon #ultrarunning #trailrunning #boomstamman #bartimeus #visuelebeperking #blind #slechtziend