O
Onbeperkt Ondernemen

Onbeperkt Ondernemen - eindejaarsactie ZiPconomy

Ondernemen met een beperking?

Ja, natuurlijk! Want ook als je niet goed kunt horen, zien, lopen of de energie hebt om fulltime door te razen, kun je nog heel veel wél.

In Nederland hebben twee miljoen mensen een beperking. Maar het vinden van een baan is voor hen heel lastig. Veel arbeidspotentieel blijft zo onbenut. Het project Onbeperkt Ondernemen bereidt twaalf startende ondernemers met een beperking voor op het ondernemerschap. De goede ideeën, het enthousiasme, lef en doorzettingsvermogen zijn bij hen volop aanwezig. Maar ze hebben ook vragen en onzekerheden. Wat gebeurt er met mijn uitkering voor arbeidsongeschiktheid, ww of bijstand als ik als ondernemer start? Van welke regelingen kan ik gebruik maken en hoe zorg ik voor een goede energiebalans?

Duwtje in de rug

Onbeperkt Ondernemen geeft een duwtje in de rug. De deelnemers krijgen hierbij de hulp van een eigen coach, ook met een beperking. Én ze volgen workshops zodat ze zelfstandig verder kunnen. Want het is toch doodzonde dat mensen die willen én kunnen werken aan de kant blijven staan?

Help je mee?

ZiPconomy zet zich er graag voor in dat Onbeperkt Ondernemen een vervolg krijgt. En dat nóg meer mensen met een beperking de kans krijgen als ondernemer aan de slag te gaan. Help je ook mee? Doneer hier dan je gift voor Onbeperkt Ondernemen!

Onbeperkt Ondernemen is een initiatief van het Bartiméus Fonds en Incluvisie.
Lees hier meer over het project Onbeperkt Ondernemen. 

15
30/04/2023
19:18

Anne

Bekijk alle

100% leven is... alles uit het leven halen wat erin zit, óók als je slechtziend of blind bent. Daar maakt het Bartiméus Fonds maakt zich sterk voor. Doe ook mee: start je eigen actie, of doneer aan de actie van een ander. Dank je wel namens ruim 300.000 mensen met een visuele beperking in ons land!