CALINALTI

PASA FOUNDATION

Beste Lezer,

Wij zijn een inzamelingsactie gestart voor Bartiméus ter ere van onze geliefde broer en oom, Haci Pasa Calinalti. Haci heeft jarenlang gewoond in Bartiméus Doorn door zijn verstandelijke en visuele beperking. Hij heeft ondanks deze beperkingen goed kunnen leven door enerzijds de intensieve zorg op Bartimeus maar vooral ook door de beschikbaarheid van meerdere (mobiele) middelen. Als familie hebben wij bijzondere en positieve ervaringen opgedaan met Bartiméus. En om al het personeel van Bartimeus te bedanken en daarmee de cliënten te ondersteunen, starten we deze inzamelingsactie! We doen deze inzameling om mooie dingen te kunnen doen voor mooie mensen met een verstandelijke en visuele beperking. Doneer jij ook? Hier maak jij mensen blij van, mensen die net dat extra nodig hebben om te leven zoals jij en wij. Help mee om het voor Bartimeus mogelijk te maken dat er een duofiets en er een rolstoelfiets komt. Hoe mooi is het als we dit kunnen realiseren door €20.000 op te halen.

Aangepaste Duo Fiets: We willen een aangepaste duo fiets aanschaffen. Deze fiets biedt cliënten de mogelijkheid om samen met een begeleider te genieten van een fietstocht, wat bijdraagt aan hun mobiliteit en welzijn.

Gepersonaliseerde Rolstoelfiets: Daarnaast willen we een gepersonaliseerde rolstoelfiets mogelijk maken voor een bewoner met extra ondersteuning, zodat ook zij kunnen genieten van de vrijheid en het plezier van fietsen.

Met deze initiatieven hopen we een positieve en blijvende impact te maken op het leven van de bewoners van Bartiméus, zoals Haci dat ook op ons heeft gedaan. We willen zijn nagedachtenis eren door iets terug te geven aan de gemeenschap die zoveel voor hem betekende.

Wij vragen u om ons te steunen in deze missie. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij ons doel en helpt ons om Haci’s nalatenschap van liefde en verbondenheid voort te zetten.

Hartelijk dank voor uw tijd en genereuze steun! Samen voor Bartimeus!

Ahmet Kaan Calinalti

Elif Calinalti

Murat Calinalti

1.000
23/06/2024
12:19

Anoniem

Bekijk alle

100% leven is... alles uit het leven halen wat erin zit, óók als je slechtziend of blind bent. Daar maakt het Bartiméus Fonds maakt zich sterk voor. Doe ook mee: start je eigen actie, of doneer aan de actie van een ander. Dank je wel namens ruim 300.000 mensen met een visuele beperking in ons land!