Met blindentolk naar Vogelpark Avifauna!

Meer informatie

Met papa, mama én blindentolk naar Avifauna!
Kinderen vinden het superleuk om naar een pretpark of dierentuin te gaan. Maar wat als je weinig of niets ziet? Dan mis je best veel en is het misschien helemaal niet zo leuk. Tenzij…..er een blindentolk is die jou precies vertelt wat er is te zien!

Echt samen beleven


Op zaterdag 22 oktober zijn de blindentolken van Komt het Zien! in Avifauna in Alphen aan den Rijn. Zij zorgen op deze dag voor audiodescriptie, zodat alle kinderen en ouders met een visuele beperking niets missen van de mooie kleurrijke vogels in het park. Via een koptelefoon horen zij wat de blindentolk vertelt. Vogels en andere dieren van over de hele wereld komen zo ook voor hen echt tot leven!

 

Een dagje uit met blindentolk is van grote betekenis voor families met een slechtziend kind, slechtziende ouder of opa of oma. Ze beleven de dag zo echt samen. En dat is enorm waardevol.

Doneer nu een ticket voor Avifauna mét blindentolk


Gun jij iemand met een visuele beperking een onvergetelijk dagje uit naar Avifauna op 22 oktober? Doneer dan nu een blindentolk!

Voor €10 geef je een blindentolk cadeau aan 1 persoon. Doe je mee?

 

20
20/10/2022
16:26

Yvo

Bekijk alle

100% leven is... alles uit het leven halen wat erin zit, óók als je slechtziend of blind bent. Daar maakt het Bartiméus Fonds maakt zich sterk voor. Doe ook mee: start je eigen actie, of doneer aan de actie van een ander. Dank je wel namens ruim 300.000 mensen met een visuele beperking in ons land!