Blind Run Stadshagen Zwolle

Blind Run Stadshagen Zwolle
Normal 79434c4da8a4d4adba8943d18db0054e86576a80
van totaal € 5.000 (53%)

Kan jij je maatje blind vertrouwen? Durf jij de uitdaging aan te gaan? Geef je dan nu op voor de Blind Run in Stadshagen Zwolle!

Wij staan voor gelijke kansen voor ieder kind om met plezier in beweging te kunnen zijn. Daarom slaan we samen met de vereniging Bartiméus Sonneheerdt de handen ineen voor betere sportvoorzieningen voor blinde en slechtziende kinderen

Lopen doe je samen: de één geblinddoekt, de ander kan zien en samen leggen jullie zo veel mogelijk kilometers af. Loop samen met je vrouw, man, buurvrouw, oom, tante, dochter, vriendin, oma of opa, want alles mag en niks is te gek. 

Het enige wat je als deelnemer hoeft te doen is, gratis, een actiepagina aanmaken in het team Blind Run Stadshagen. Klik op de button ik wil in dit team om je aan te melden. Vervolgens ontvangen jullie een mail met verdere info over de grote dag.

Uiteraard zijn we niet alleen op zoek naar lopers, want elke bijdrage wordt gewaardeerd! Bijdragen kan als deelnemer, sponsor van een deelnemer, toeschouwer of vrijwilliger. 

Samen halen we hand in hand geld op om de kinderen te steunen!