Een mooie toekomst voor blinde en slechtziende jongeren

van totaal € 25.000 (0%)

Persoonlijke presentatie verbeteren 2.0: Jongeren met een visuele beperking helpen om zich goed te presenteren, zodat ze er verzorgd uitzien en meer kans maken op een baan.


Jouw eerste indruk
Het uiterlijk bepaalt voor een belangrijk deel de eerste indruk die we van iemand hebben. Voor wie blind of slechtziend is, levert dat vaak problemen op. Hoe kun je jezelf goed presenteren als je zelf niet kunt zien hoe je er uit ziet? Er goed uitzien is voor iemand met een visuele beperking even belangrijk als voor mensen die wel kunnen zien. Het benadrukt de sterke kanten van je persoonlijkheid en geeft zelfvertrouwen in het contact met anderen. Om goed te kunnen participeren in de maatschappij en zelfstandig te kunnen functioneren is het belangrijk om je ook goed te kunnen presenteren!


Een mooie toekomst

We willen drie apps en een website ontwikkelen die jongeren met een visuele beperking kunnen gebruiken bij kleding, make up en uiterlijke presentatie. Dit helpt ze om zich beter te presenteren, en zo bijvoorbeeld goed voor de dag te komen bij een sollicitatiegesprek.

Samen zorgen we dat blinde en slechtziende jongeren een mooie toekomst tegemoet gaan. Help jij mee?

Aline Soerdjpal

asoerdjpal@steunbartimeus.nl

030-6935047