Manege Lis Hartel

Steun VPG Lis Hartel! Doneer voor een nieuw paard.

V.P.G. Lis Hartel is een manege voor mensen met én zonder een (meervoudige) beperking. De manege zit op het terrein van Bartiméus in Doorn en bewoners van Bartiméus nemen sinds de oprichting van Lis Hartel deel aan de rijlessen, menritten en genieten van de paarden op de manege.

Lis Hartel is een manege voor iedereen, voor de paarden is het van belang dat zij bereden worden door diverse ruiters. Na een mentaal en fysiek zware staples, vinden onze paarden het heerlijk om goed aan het werk gezet te worden door een ervaren ruiter. De vraag naar onze bijzondere manier van lesgeven is groot. Om iedereen de mogelijkheid te bieden om te kunnen rijden, hebben we meer paarden nodig. Dat kost geld en donaties hiervoor zijn van harte welkom!

Draag jij een steentje bij?

128
17/12/2023
15:49

Anoniem

Bekijk alle

100% leven is... alles uit het leven halen wat erin zit, óók als je slechtziend of blind bent. Daar maakt het Bartiméus Fonds maakt zich sterk voor. Doe ook mee: start je eigen actie, of doneer aan de actie van een ander. Dank je wel namens ruim 300.000 mensen met een visuele beperking in ons land!