Tom Maessen

29 juni 2022 17:19

English version below*

De volgende stap: een bezoekje aan de Trailrunstore in Zoetermeer, voorheen Mudsweattrails store (Link naar de website).

Ik geloof niet in spullen, ik geloof in mensen. Toch heb ik voor dit avontuur materiaal nodig. En omdat ik alsmaar naar deze plek verwezen werd ben ik vandaag een praatje gaan maken met de algemeen directeur, Tom Maessen. Liever dat ik spullen aanbevolen krijg door echte mensen waar ik me op sportvlak mee verbonden voel.

Mijn beste vriend Wim die mij al kent sinds groep 6 is al vaker in deze winkel geweest en stuurde me onlangs nog: "Net in Zoetermeer geweest. Man die des Sables heeft gelopen stond achter de toonbank. Zachtaardige man. Denk dat jij hem wel zou mogen." Nogmaals, ik ben helemaal voor het "gebruiken van spullen" en het "houden van mensen", want andersom werkt gewoon niet. En Wim had gelijk. Een uurtje praten met Tom liet mij zien dat veel van wat ik de afgelopen jaren heb gedaan logischerwijs alleen maar zou kunnen leiden tot bijvoorbeeld de Marathon des Sables. Het is schitterend om te merken dat zoveel dingen samen komen, wat je moet kunnen, kennen, hoe je in elkaar steekt, wat je motivatie is.

Vanuit de Trailrunstore bieden ze een coachingsprogramma aan via Bart, een kerel die al 3x eerder de MDS voltooide. De avonturen en uitdagingen die ik in leven aan ga worden als maar fantastischer. En als er nul kennis en advies was zou ik de MDS ook gaan trotseren. Maar ik ben niet dom, dus ik maak graag gebruik van de inzichten die er zijn. Aldus, volgende stap is al weer bepaald: Bart spreken en kijken of hij mij verder kan helpen.

Zie je hoe makkelijk het is? Stel een doel, vertel mensen er over en de stappen volgen vanzelf.

Oh ja, en dit avontuur kost veel geld...dus tijd om een financieel plaatje te gaan maken. ;)

English version*

Coming soon.